Ochrana osobních údajů

 
I.
Základní ustanovení
 
  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je NIKAL s.r.o., IČ 26276186, se sídlem Lesná 102, 671 02 Šumná, info@nikal.cz (dále jen: „správce“).
     
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: NIKAL s.r.o., Lesná 102, 671 02 Šumná
    email: info@nikal.cz
    telefon: +420 800 16 66 16
     
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
 
II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
 
  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
     
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
 
III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
 
  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    - plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    - oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    - Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
     
  2. Účelem zpracování osobních údajů je
    - vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    - zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
     
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.
 
IV.
Doba uchovávání údajů
 
  1. Správce uchovává osobní údaje
    - po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 - let od ukončení smluvního vztahu).
    - po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 3 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
     
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže. 
 
V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
 
  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    - podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    - zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
    - zajišťující marketingové služby.
     
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. 
 
VI.
Vaše práva
 
  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    - právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    - právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    - právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    - právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    - právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    - právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
     
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů. 

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
 
  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
     
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečení počítačových úložišť dat, např. hesla, antivirový program, šifrování, zálohy.
     
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby. 
 
VIII.
Závěrečná ustanovení
 
  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
     
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
     
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a. 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.
 
Navigace textem
Ochrana osobních údajů
Platba platební katou

NOVĚ máte možnost zaplatit zboží pomocí své platební karty.

Zákaznická linka
ZDARMA: +420 800 16 66 16
Telefon: +420 800 11 00 33
Mobil: +420 603 482 748
Email: nikal@nikal.cz
Provozovna
NIKAL CZ s.r.o.
Kotkova 710/3
669 02 Znojmo
Provozovatel e-shopu
NIKAL CZ s.r.o.
Lesná 102
67102 Šumná

Společnost zapsaná v obchodním rejstříku dne 20. února 2002, C 41387 vedená u Krajského soudu v Brně.

Proč NIKAL?

Ptáte se, proč nakupovat právě naše produkty? Ať už polévky, omáčky nebo koření, vždy se jedná o stoprocentně kvalitní, zdravé a hlavně cenově dostupné výrobky, které si zamiluje celá rodina! Díky rychlé a snadné úpravě si zvládnou připravit polévku i malé děti.

Originální chuť a výrazné aroma koření ocení i muži - kuchaři. Vynikající omáčky k masu, těstovinám, rýži i bramborám se stanou zcela nepostradatelnými v každé domácnosti!


Proč NIKAL?
NIKAL - něco víc než jen polévky, omáčky a koření...
Neváhejte a vyzkoušejte!